diumenge, 10 de març del 2013

eL prIMer JerSei - comEncEm el ProJecTe

Teixir el primer jersei és quelcom especial!

És un projecte que, més que complicat, és llarg en el temps i que demana tenir una mica de domini de la mitja, ja sigui de diferents tipus de punts, com de tècniques com teixir en circular, augmentar o disminuir, etc...

És per això que nosaltres no ens hi hem posat fins ara!


També és veritat que el fet d'estar viatjant per Sudamérica, tenir temps entre visitar el Machu Picchu o anar a les platges del Carib i que tan les agulles com les llanes d'Alpaca o Merino estan a un preu molt assequible han ajudat a què finalment ens decidim a començar un projecte tan engrescador com FEr El TeU priMeR JerseI!

Per començar aquest projecte hem estat mirant i remirant patrons al Ravelry i també videos al YouTube, i va ser aquí on vam trobar un tutorial bastant senzill per tal que cadascú es pugui fer el propi patró depenent de la llana a utilitzar i de les característiques que li vulguis donar. El tutorial està en anglès i és de Knit Picks. El tutorial està escrit i et pots descarregar uns arxius PDF on t'explica pas a pas tot el que necessites saber com per exemple prendre les mesures, fer el Swatch, el Gauge, etc... també hi ha videos enllaçats on la Nina, "la profe", t'explica en viu com dur a terme el projecte.

Nosaltres de moment ja hem començat. Hem decidit fer un patró senzill a nivell de forma, a tres colors amb una llana d'Alpaca que vam comprar a Cusqo i amb dibuix simpàtic.


Anirem informat de com avança el projecte!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ei! ens encantarà llegir el que tu en penses!